âœšKickstart✹

planleggingsdagen eller personalmøtet med digitalt kurs!

 1. Gi det fysiske miljøet et løft!

Personalet blir i stand til å lage utforskende og inkluderende lekemiljø med muligheter for at intelligente situasjoner kan oppstå.

2. Hev den faglige standarden for HELE personalet

Rammeplanen krever mer enn den tradisjonelle måten å gjøre ting på. Etter kurset har personalet fått innblikk i pedagogisk dokumentasjon som arbeidsmåte, og fått masse eksempler fra praksis.

3. Refleksjon - veien til utvikling og ny læring

Refleksjon er barnehagens gull! Men er det alltid refleksjon bare fordi vi snakker sammen? I kurset får personalet reflektere sammen om viktige spørsmål. Personalet får kunnskap om hvordan refleksjon kan løfte oss til et høyere nivå. Kurset inneholder også en enkel metode for refleksjon. 

Engerdal Barnehage

SÄ fornÞyd med dagens kurs pÄ planleggingsdagen! Alle synes dette var et av de bedre kursene vi har deltatt pÄ. Matnyttig og godt Ä hÞre pÄ. I morgen blir det fysiske miljÞet tatt opp til vurdering og fÄr seg noen endringer.  Anbefaler det gjerne videre

- Styrer Wenche KjĂžlvang Holdbak

Kabelvågmarka Barnehage

Elisabeth viste oss på en fin og enkel måte forskjellen på det vi har drevet med i årevis og hvordan vi med enkle grep kunne gjøre gjøre ting mye bedre for ungene. Vi er midt i ett utviklingsarbeid (REKOM) hvor satsningsområdet er de voksnes rolle i barns lek både ute og inne, vi kom mange steg fremover etter kurset.
I tillegg passet det for alle i personalgruppa.

Det hun viste med å blande tradisjonelle leker og udefinerbart materiale var heilt fantastisk. Personalet klarte ikke å vente med å utføre endringen, de satte i gang samme dag.
Vi var kjempefornøyd med å ha kurset på planleggingsdagen! 
- Styrer Inger Karine N Sortland

Forhåndsinnspilte undervisningsfilmer

Oppgaver til refleksjon 

Arbeidshefte medfølger

Pris: Kun kr 2 499,-

(eks. mva.)

Prisen gjelder per barnehage - uavhengig av antall ansatte i barnehagen

Bestill kurset đŸ’«

Hestehoven GĂ„rdsbarnehage

Kurset vi hadde pÄ planleggingsdagen ga oss bedre forstÄelse og praktisk tilnÊrming til en mer utforskende og reflekterende barnehagehverdag, med fokus pÄ hvordan vi kan skape et enda mer spennende og stimulerende lekemiljÞ for barna i Hestehoven.
Vi fikk ogsÄ en bedre forstÄelse av refleksjonsarbeid og hvordan dette kan berike vÄr pedagogiske praksis.
BĂ„de jeg og resten av personalet er veldig godt fornĂžyd med kurset.

Styrer Margareth Klimek - Hestehoven GĂ„rdbarnehage

Kampestadlia Barnehage

Jeg som styrer fikk bare positive tilbakemeldinger pÄ kurset fra personalet, og det satte i gang tanker og refleksjoner hos alle. Oppgaven der personalet skulle tenke pÄ egen barndom fikk fram mye spennende, latter og glede. Flere startet med endringer i det fysiske miljÞet allerede morgen etterpÄ!


- Styrer Gry A Stengrimsen